Cursuri de PIAN

Cu toții știm  muzica este magie,  are puterea nemaipomenită de a trezi emoții diverse, de a activa imaginația, ne poate mișca la propriu, sau ne poate face  lăcrimăm uneori.

Cursurile de pian sunt concepute astfel încât copiii să poată experimenta și explora armonia muzicală pe măsură ce dobândesc noțiunile fundamentale despre muzică și pian.

Există dovezi științifice care arată  învățarea unui instrument de la vârste fragede, în particular a pianului, te poate face mai deștept, mai fericit și mai sănătos. Copiii care învață să cânte la pian își sporesc creativitatea, devin mai coerenți în gândire și au o capacitate de concentrare mult mai mare.

Imaginați-vă un copil care reușește să își coordoneze toate cele zece degete ale mâinilor, cu privirea, auzul și memoria – acesta este efectul lecțiilor de pian.

Doamna profesoară de pian a terminat Colegiul Național de Muzică Dinu Lipatti – secția pian și Universitatea Națională de Muzică (Conservator), secția Pedagogie muzicală. De 12 ani predă lecții de pian, a pregătit copii pentru admiterea la liceele de muzică și mai lucrează cu copii din alte centre educaționale și grădinițe.

Ședințele sunt individuale și se desfășoară la o ora stabilită de comun acord.

Pentru mai multe detalii sau pentru înscriere, puteți trimite un email pe adresa contact@liloclub.ro, sau sunați la numărul de telefon 0765149367.