Lilo Club, vino să ne cunoști

 

Grădinița LILO CLUB

manute fericite

 

La Lilo Club, promovăm un sistem de educație prin care copiii își dezvoltă imaginația folosind activități creative și practice, non formale.

 

Un loc magic al copilăriei

Acestă grădiniță a luat naștere în urmă dorinței de a crea un loc restrâns, prietenos, în care copiii să fie respectați, tratați cu blândețe. Nu folosim pedepse sau recompense. Ne dorim un loc magic al copilăriei, în care cei mici să învețe câte puțin din tot ce știm noi ca adulți. Ei nu trebuie  se limiteze doar la lipit și colorat, ci să-și imagineze și să își construiască propriul loc în Univers.

Fiecare copil este unic, iar ceea ce învață la această vârstă reprezintă baza formării lui ca adult. Deoarece ei învață și percep lumea în mod diferit, este esențial să li se pună la dispoziție diferite mijloace de a învăța. Este necesar  înțeleagă și  găsească nenumărate oportunități de a se exprima.

LILO CLUB nu este un loc unde copiii sunt doar supravegheați. Este un loc în care comunicăm permanent cu ei, îi ajutăm să-și cunoască sentimentele și să le gestioneze. Ii antrenăm să găsească singuri soluții în rezolvarea problemelor pentru dezvoltarea încrederii de sine.

Atât curtea, cât și clădirea sunt special amenajate astfel încât să ofere cele mai bune condiții de învățare, dar și de joacă.

sursa foto: Shutterstock.com