Meniu SAPTAMANA 19-23 noiembrie

Luni: 

Ora 9:00 – Tartina calda cu cascaval si legume

Ora 11:00 – Fructe

Ora 12:30 – Supa crema legume si conopida cu crutoane /Rulada de curcan cu mix de legume si ierburi aromate/Salata de sezon

Ora 16:00 – Salam de biscuiti si stafide (sirop agave si pudra de roscove)

Marti:

Ora 9:00 – Tartina cu unt si miere; Lapte

Ora 11:00 – Fructe

Ora 12:30 – Ciorba perisoare de curcan/Piept de pui la grill cu piure de cartofi/Sfecla

Ora 16:00 – Sandwich cu humus si legume

Miercuri:

Ora 9:00 – Tartina cu branza si legume

Ora 11:00 – Fructe

Ora 12:30 – Supa din carne de vitel/Paste integrale bolognesse gratinate cu cascaval la cuptor

Ora 16:00 – Negresa integrala cu nuca (sirop agave si pudra de roscove)

Joi:

Ora 9:00 – Lapte cu fulgi de porumb si miere

Ora 11:00 – Fructe

Ora 12:30 – Ciorba de curcan si legume/File de somon cu morcovi si broccoli la cuptor/Salata verde

Ora 16:00 – Prajitura integrala cu morcovi (sirop agave)

Vineri: 

Ora 9:00 – Iaurt cu musli

Ora 11:00 – Fructe

Ora 12:30 – Ciorba ardeleneasca de cartofi si tarhon/Mancare de mazare 

Ora 16:00 – Placinta cu branza dulce si stafide (fara aluat)