LILO este mai mult decât o grădiniță! Este un loc magic al copilăriei!

La LILO, promovăm un sistem de educație prin care copiii își dezvoltă imaginația folosind activități creative și practice, formale și non formale.

 

 

LILO a luat naștere în urmă dorinței de a crea un loc prietenos, în care copiii să fie iubiți, respectați, tratați cu blândețe.

Ne dorim un loc magic al copilăriei, în care cei mici să învețe câte puțin din tot ce știm noi ca adulți. Ei trebuie să-și imagineze și să își construiască propriul loc în Univers.

Fiecare copil este unic, iar ceea ce învață la această vârstă reprezintă baza formării lui ca adult. Deoarece ei învață și percep lumea în mod diferit, este esențial să li se pună la dispoziție diferite mijloace de a învăța. Este necesar să înțeleagă și să găsească nenumărate oportunități de a se exprima.

LILO este un loc unde starea de bine primează. Este un loc în care comunicăm permanent cu cei mici, îi ajutăm să-și cunoască sentimentele și să le gestioneze. Ii antrenăm să găsească singuri soluții în rezolvarea problemelor pentru dezvoltarea încrederii de sine.

Atât curtea, cât și clădirea sunt special amenajate astfel încât să ofere cele mai bune condiții de învățare, dar și de joacă.