Acomodare personalizată

Acomodare personalizată pentru copilul tău

Acomodarea și adaptarea copiilor la programul educațional se face treptat, încurajăm părinții să ne viziteze împreună cu copiii. Astfel, vor putea explora împreună spațiul, vor face cunoștință cu persoanele ce vor avea grijă ca cel mic  aibă o experiență cât mai plăcută, dar și cu noii colegi, cei ce-i vor fi prieteni în scurt timpProgramează o vizionare.

Este important ca cei mici să căpete încredere cu adevărat că spațiul în care vor fi aduși zi de zi este unul sigur.

O atitudine pozitivă din partea părinților este un factor cheie și ajută extrem de mult în acomodarea mai rapidă, copiii simt încrederea și aprobarea acestora.

Comunicarea este la fel de importantă și nu doar pe perioada acomodării, însă, mai ales la început, când noi suntem interesați să vă cunoaștem, să știm particularitățile copilului și felul în care se comportă cu cei din jur și să vă oferim tot sprijinul pentru a ști cum interacționează cu ceilalți, cum se joacă, cât mănâncă și cât doarme și, în general, care este progresul său.

Știm că în momentul în care părinții sunt convinși că Lilo Club este alegerea cea mai bună pentru copilul lor, atunci copilul se va simți în siguranță, va veni în fiecare zi într-un loc în care este iubit și apreciat și încurajat să fie liber.

Sursa foto: teachhub .com