Meniu SAPTAMANA 19-23 noiembrie
Luni:
Ora 9:00 – Tartina calda cu cascaval si legume
Ora 11:00 – Fructe
Ora 12:30 – Supa crema legume si conopida cu crutoane /Rulada de curcan cu mix de legume si ierburi aromate/Salata de sezon
Ora 16:00 – Salam de biscuiti si stafide (sirop agave si pudra de roscove)
Marti:
Ora 9:00 – Tartina cu unt si miere; Lapte
Ora 11:00 – Fructe
Ora 12:30 – Ciorba perisoare de curcan/Piept de pui la grill cu piure de cartofi/Sfecla
Ora 16:00 – Sandwich cu humus si legume
Miercuri:
Ora 9:00 – Tartina cu branza si legume
Ora 11:00 – Fructe
Ora 12:30 – Supa din carne de vitel/Paste integrale bolognesse gratinate cu cascaval la cuptor
Ora 16:00 – Negresa integrala cu nuca (sirop agave si pudra de roscove)
Joi:
Ora 9:00 – Lapte cu fulgi de porumb si miere
Ora 11:00 – Fructe
Ora 12:30 – Ciorba de curcan si legume/File de somon cu morcovi si broccoli la cuptor/Salata verde
Ora 16:00 – Prajitura integrala cu morcovi (sirop agave)
Vineri:
Ora 9:00 – Iaurt cu musli
Ora 11:00 – Fructe
Ora 12:30 – Ciorba ardeleneasca de cartofi si tarhon/Mancare de mazare
Ora 16:00 – Placinta cu branza dulce si stafide (fara aluat)